Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Učinkovitost okoljske politike-ekonomski, administrativni in pravni vidiki" by Maja Klun, Alenka Kuhelj & Renata Slabe Erker * Book PDF Kindle ePub Free

Učinkovitost okoljske politike-ekonomski, administrativni in pravni vidiki

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Učinkovitost okoljske politike-ekonomski, administrativni in pravni vidiki
  • Author : Maja Klun, Alenka Kuhelj & Renata Slabe Erker
  • Release Date : January 07, 2013
  • Genre: Nature,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 12273 KB

Description

Vsebina monografije prinaša zapolnitev pomembne znanstvene vrzeli na področju raziskav s področja učinkovitosti okoljske politike v Sloveniji. Je tudi prva interdisciplinarna monografija s tega področja v Sloveniji, ki je že tako zelo deficitarno. Vsebina prinaša vrsto pomembnih ugotovitev, ki bodo vplivale na odločitve v prihodnosti, odpira pa tudi vrsto vprašanj reševanja obstoječih problemov v praksi.

Tako pravni kot ekonomski in administrativni vidiki predstavljeni v monografiji vključujejo ugotovitve empiričnih raziskav, ki so izvedene s pomočjo različnih kvantitativnih, statističnih metod in oblikovanja modelov ter primerjalnih metod. Pravni del se opira na vrsto študij primerov in odločitev različnih oblastnih ravni glede okoljske politike. Posebno bi želel poudariti, da je monografija resnično novost v slovenskem okolju ter zaradi svoje primerjalne vrednosti, pomembna tudi za mednarodno okolje, zato bi veljajo v prihodnosti razmisliti tudi o prevodu.


Ebook Free Online "Učinkovitost okoljske politike-ekonomski, administrativni in pravni vidiki" PDF ePub Kindle